zo 12 sep.

|

Kampen

Cantatedienst in Kampen

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Cantatedienst in Kampen

Tijd en locatie

12 sep. 2021 17:00

Kampen, Burgwal 60, 8261 EP Kampen, Nederland

Over het evenement

Op 8 maart van het vorige jaar werd in de Burgwalkerk Cantate 159 ‘Sehet, wir gehn hinauf gen Jerusalem’ uitgevoerd. Niemand voorzag dat het de laatste van dat jaar zou worden. Niemand voorzag wat ons in deze afgelopen anderhalf jaar is overkomen.

Maar wat gloort er nu weer een licht! Na een periode van beperkingen en lockdown’s wordt in deze weken de ene na de andere versoepeling aangekondigd. Er worden steeds meer mensen toegelaten tot de kerkdiensten.

Deze positieve en hoopgevende ontwikkeling heeft de Cantatedienst Commissie doen besluiten om vanaf 12 september aanstaande weer van start te gaan met de maandelijkse cantatediensten.

Om 17.00 u bent u van harte welkom in het prachtige gebouw, dat sinds de renovatie van vorig jaar de naam draagt De Burgwal – Huis van muziek en verdieping. In deze dienst staat de cantate Ich bin vergnügt mit meinem Glücke, BWV 84 centraal onder leiding van Sander van den Houten en met medewerking van de sopraan Martha Bosch. Voorganger is pastor Hans Schoorlemmer.

Deel dit evenement